News 24 - Tirana, Albania - Assista Online

Nenhum comentário ainda. Seja o primeiro a postar um
Convidado
eratr1979

era tirana

Ndiqni Kanalet: Tv Klan HD, Klan Plus HD, Top Chanel HD, Super Sport 1, 2, 3, 4 HD vetëm në: http://www.shikotv.eu

Jan. 11, 2021, 11:23 a.m. GMT

ValbonaLleshiPasmaqi

Valbona Lleshi Pasmaqi

ne po i shohim ne televizor nga elbasani un jjam 10 po e hapa me facebokun e mamit

Nov. 27, 2019, 2:58 p.m. GMT

Convidado

Convidado

Mrmb do doja te kisha nje numer watsoup .te ketij tv.flm per mirkuptimin .jam nje djal qe jam arratisur ne shtetin fqinje ne date 1 janar 2019 .

Jul. 29, 2019, 8:15 p.m. GMT

PaqsorFrashri

Paqsor Frashri

Ku i merni keto lajme ju genjeshtar te news 24 ne jetojme ne New York dhe nuk shofim ndonje stuhi si e shikoni ju nje shtet DROGAXINJESH

Março 9, 2018, 10:49 p.m. GMT

BashkTV

Bashk TV

Watch live at www.Bashk.tv

Set. 2, 2017, 4:28 p.m. GMT

llomi0000

Nehat Imer

http://sport-live-hd.do.am/ http://tv-shqip-hd.at.ua/

Abril 30, 2017, 8:32 p.m. GMT

Sarah Shurdha

Sarah Shurdha

shurdhasarah@yahoo.com

Fev. 9, 2017, 2:50 p.m. GMT

Sarah Shurdha

Sarah Shurdha

sarahshurdha

Ago. 21, 2016, 11:21 a.m. GMT

llomi0000

Nehat Imer

http://sport-live-hd.do.am/

Dez. 28, 2015, 6 p.m. GMT

Peter Haerens

Peter Haerens

Félicitations aux Stars Albaniain et Belges de Nonaj Balkan de la part de votre collegue Peter Haerens

Set. 18, 2015, 8:44 p.m. GMT

This website uses cookies for analytics and personalization. Click here to learn more or change your cookie settings. By continuing to browse, you agree to our use of cookies.